Gist

Interview With G-Worldwide’s signee Ajura

February 28, 2019
Spread the love

FOR JAMTRENDZ PROMOTIONS, CALL +2347083497765

Interview With G-Worldwide’s signee Ajuraa

G-Worldwide’s signee AJURA’s growth in the industry picking up massively. We Sought to have an interview with him and it was granted.

Below Are The Questions we asked him Via our Electronic Mail Portal and his replies;

1. Can you give us a brief introduction about yourself?

Ans:My name is OJAMOMI DANIEL ALABA popularly known as AJURA.A true Believer of God through Jesus Christ.I’m a graduate of Computer science/Mathematics edu.at the federal college of Education technical akoka.Also an AFROEXTENSION singer Signed to G- Worldwide entertainment imprint.

I grew up on the streets of Ilogbo elegba, okoko,OJO,lagos state.

I hail from Ondo state,Ilaje local Government precisely.

Last born of the family of 8.

Lost my Dad when I was just about 2years old.

2. Every artiste out there has a genesis as to how their music career started..How did yours start?

Ans: How my Music career started, Actually,I grew up in a music environment,my family was a music family,Where my elder siblings have actually been into music before I was born,so I grew up listening to good music from my parents and siblings.So I actually fell in love with Music. Basically I’m a kind that really don’t talk too much, but I have alot of things in my head,So music makes it easy and fun for me to express myself.Then I realised, those expression makes people happy and there’s also appreciation and financial income for it.
I said to myself”This is sure a way of LIFE…I make people happy,get so much freedom of expression and still get paid for it.

READ  Phyno Records a Monster Jam With Davido

3. Who/what inspires you?

Ans: What inspires me as a person is LIFE!!!

Past,Present and Future events
That have happened,that is happening or will likely to happen in the far or near future to me or anyone around me.

Also I spend most of my time meditating.

4. Who’s your role model?

Ans: Errmmmm actually I really don’t have one role model.

I am really fascinated by GREAT people I’m just gonna pick few and they are;

Wandecoal for his voice and ability to infuse r and B into the Afropop sound.

ASA for her personality and music.The kinda message she passes across. Above all her intellect and depth.

And so on.

5. What are the challenges you’ve faced so far in your music career?

Ans:The challenges I faced as an upcoming artist were the fact that there were too many upcoming artistes so it was difficult to locate sponsors and for sponsors to locate the talented ones.Also the level of appreciation was poor,no funds for professional music productions
But the major challenge I’m facing right now at this stage is
.
Choice Of SONG to give to the fans oh

6. Can you tell us about your new music video “Overtake’ ?

Ans:The video Overtake was actually directed by renowned video director “Paul Gambit” and was shot in LAGOS.The video depicts the real meaning of the song.The colours the models,the styles,the background. Everything was just dhope.Above all the reception for the video is massive.

7. What would you do if you become President for a day?

Ans:What I would do if I become president for a day is make sure there’s is constant power supply

READ  Patoranking Made History After He Performed At Tidal X Alongside Lil Wayne, Lauryn Hill & Meek Mill

8. What would you be doing if you didn’t choose music?

Ans:What I will be doing if I didn’t choose music would still be music. Because,I am music,music is me,if am not doing music,definitely music will be doing me.smiles

9. Where do you see yourself in the next 5 years?

Ans: Where I see myself in the next 5 years.Well AJURA is gonna be a global brand that every great and mighty will want to reckon with.locally and internationally

Not just putting African music on the map,but making African music the focus.

10. Who’s your celebrity crush?

Ans:My celebrity crush is Rita Dominic or Niniola

11. Which artiste do you look forward to having a collaboration with?

Ans:The artiste I look forward to having a collaboration with is Wandecoal.

12. What should your fans expect from you before this year runs out?

Ans: Yes i have huge plans for the year and my plans are already unfolding, starting with the release of an impressive video for my banging single OVERTAKE. Following with G-Worldwide’s Campus Tour set to kick off in a couple weeks, where I will be performing with my label mates “SUGARBOY & EASY JAY” alongside other top Nigerian artistes across different private and public universities in Nigeria .It’s really going to be massive trust me.
The year 2019 is going to be a great one for AJURA, more hit songs coming through. Also, I will be performing at different concerts, locally and intentionally plus lots of goodies for my fans, enough said, just follow me on social media @Ajuraofficial and watch the pace.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply